TREBALLAR JUNTS

Podem treballar junts des de la dansa moviment teràpia si vols portar a terme un procés terapèutic en el qual el cos i el moviment són l’eix. Mira la finestra de dansa moviment teràpia, tens tota la informació. Treballem l’estructura corporal, respiració, improvisació i moviment autèntic. La dansa moviment teràpia treballa la connexió entre el moviment, l’emoció i la cognició   per  efectuar canvis en sentiments, coneixements i comportaments. El cervell humà s’ha desenvolupat en relació al moviment. És a dir el mostre cervell es fruit de les necessitats de moviment que ha tingut el ser humà durant el 99 % del temps de la seva evolució. La dansa moviment teràpia permet expressar al cos el que no està dit, el que s’ha oblidat, el que és desconegut. És una eina que té un gran impacte en la salut i el benestar a nivell físic, mental i emocional en totes les poblacions i edats.

-No genera estrés en el cos

–Potencia el teu sistema inmune i endocrí, és un regulador hormonal

També podem treballar junts des de la dansa moviment teràpia reforçant el procés terapèutic amb la nutrició:

A més dels beneficis de la dansa moviment teràpia descrits a l’anterior paràgraf, a nivell nutricional tindràs coneixements de nutrició evolutiva: llum del sol, contacte dels peus descalsos amb la terra, descans i alimentació buscant els aliments evolutius que més resonen en tu. Treballem juntes en aquest cami de la nutrició fins que tu consideris que tens les eines per fer-te càrrec de la teva nutrició. Hi ha moltes maneres de treballar juntes amb la nutrició, millor ho parlem¡

Treballant la nutrició amb el moviment tindràs aquests beneficis a nivell metabòlic:

-Millora la sensibilitat a la insulina i tindràs un millor i més eficient ús de la glucosa en sang i musculatura

-Millores la flexibilitat metabòlica

-Increment de la musculatura i millora/manteniment densitat òsea.

-Protecció tendons i articulacions. Millores les possibilitats de moviment, flexibilitat i força

-No genera estrés en el cos

-Potencia el teu sistema inmune i endocrí, és un regulador hormonal

Podem treballar juntes només la nutrició.

Estàs inflamada?, cansada, trista, tens ansietat, digestions nefastes, dolor adominal, mal d’esquena, manca de concentració… Descobriràs que la nutrició, no és només el que menges, es la llum que rebs, el contacte amb la natura, el teu descans, la teva respiració i el que menges. Descobriràs un mon que segur t’apassionarà. Sabràs que la piràmide de l’alimentació ha sigut la major bomba de destrucció masiva que ha creat l’home causant malaltia, patiment i morts. Aquesta piràmide és el resultat de interesos econòmics i polítics. Tindràs eines i coneixements per saber quina és la alimentació que més et convé en aquests moments de la teva vida i també per canviar-la en altres moments segons les condicions.

Una altra opció són sessions individuals de dansa i moviment autèntic On tre-ballem amb eines que permeten descobrir-te des de la bellesa i saviesa del moviment. Ves a la finestra de dansa i a l’apartat de dansa i moviment autèntic tens la informació.

En sessions grupals de dansa i moviment autèntic

Sessions grupals de ioga i qi gong per gent gran

Si tens algun dubte o vols més informació trucam: 670544428