Dansa

Pensar el cos es pensar el món, Le Breton, David (2010)

La dansa i la geografia formen part de la meva formació com a ballarina i psicoterapeuta del moviment. La integració d’ambdues disciplines donen forma i contingut al meu procés de treball centrat en la utilització del cos en la societat i l’entorn actual.

Des de la dansa proposo un treball respectuós amb l’estructura de cada persona que obri camins d’expressió, coneixement  i creació, buscant la interacció amb els diferents elements que actuen en el dia a dia de cada un de nosaltres: les nostres emocions, les percepcions externes, la nostre concepció  del món, les nostres possibilitats de moviment, la nostra relació amb la gravetat. Tots aquests elements comencen i acaben  en el nostre cos.  Reconciliar tot això des del compromís i l’autenticitat és potser, la relació amb un mateix més important que una persona pot experimentar.

Entenc la dansa i la visc con l’expressió més íntima del pensament i la història de cada persona i entenc el cos com un territori de canvis i processos en un diàleg constant amb l’entorn. Només des de  l’expressió de l’autenticitat de cada persona es pot trobar la llibertat per crear i  interpretar el propi moviment, la veritable dansa de cada individu que no es més que la seva veritable vida. Amb aquesta convicció és des d’on proposo el meu treball.

Contacte: dansaimoviment@gmail.com

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis