Carme Martínez

Apassionada pels espais, la natura, el moviment, les persones,  la dansa i incapaç de decidir-me decideixo compaginar la dansa amb la geografia. Llicenciatura  en Geografia per l’UAB., Post-grau en expressió corporal per la UB, Master en Dansa Moviment Teràpia per l’UAB. En dansa em formo de manera independent a Barcelona,  França i Indonèsia. Vaig estar 10 anys de la meva vida molt malalta per una celiaquia no diagnosticada i això m’ha ensenyat que la dansa i el moviment ens poden ajudar molt en les  situacions difícils de la vida. Com amant incondicional del paisatge, les persones i el moviment he viatjat per tot el mediterrani pas a pas amb la meva bicicleta de color verd, caminant i fent auto-stop. He buscat, m’he format i em continuo formant en diferents mètodes i disciplines com la dansa clàssica, contemporània, dansa lliure, la dansa teràpia, el ioga, l’estructura corporal, butho, Katsugen,  la psicoteràpia del moviment, Amerta Moviment, Body Mind Centering. Obtinc el títol en Master en Dansa Moviment Teràpia amb la tesina Cos i ciutat dirigida per Susana Pérez. Investigo com el moviment de les persones està influenciat per l’entorn, i la relació que hi ha entre la manca de consciència ambiental i la manca de consciència en un mateix. Com a psicoterapeuta del moviment treballo  en sessions grupals i individuals i hem superviso amb l’ Elena Garcia a l’UAB. Com a ballarina dono classes de dansa i moviment a nens i adults. Soc professora certificada de Ioga Lu Jong pel Nangten Menlang International, Austria i de ioga Integrador per l’Associació ARCADIA. Professora del Qui gong formada en Corazon del Tao. Formada en Moviment Autèntic amb MªElena Garcia.

Com a dansa moviment terapeuta treballo en sessions individuals i grupals. El meu  treball d’investigació: Ariadna “El sillon de la reina” s’ha presentat al III Congrés Nacional de Teràpies Creatives al juliol de 2013  i al III Congrés de Investigació en Dansa a Bilbao el mes de novembre de 2014. He  estat a Calcuta treballant com a professora de ioga, ballarina i dansa moviment terapeuta amb adolescents, nenes i dones amb problemes de drogues i prostitució. També he sigut docent per la formació en dansa moviment teràpia del Tata Institute of Social Sciencies, Mumbai conduint els cursos de Basic Body Movement, Relaxations, Movement Experiences, Analysis Movement of Kestenberg, Roll Play andManipulation. Actualment docent en el Master de l’UAB en l’assignatura DMT amb discapacitats adults. Juntament amb la Laia Sanz, hem creat Amb veu de dona, un espectacle on la paraula i la dansa es mouen juntes per parlar de les dones de la guerra i la postguerra a Espanya, teniu més informació: a:www.ambveudedona.latribu.blogspot.com.http://ambveudedonalatribu.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/Amb-veu-de-dona-309733239364067/

Actualment m’estic formant a Paris i Manchester en Body Mind Centering, i en processos pel tractament del trauma en psicoteràpia amb l’Associació Alecés.

Membre Titular Registrat de l’Associació de Dansa Moviment Teràpia Espanyola (ADMTE).

Ex-Secretaria de l’ADMTE.

Currículun complert: Carme Martínez Complert 2015

Anuncis